ΑλλάΖω Σελίδα.. από τη βιβλιοθήκη ↔ στο σπίτι – 2ος κύκλος

3_Αλ-Σελ_after-covid_networks.png

Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (EBE) παραμένει πιστή στον στόχο της μέσω του τροποποιημένου εκπαιδευτικού της προγράμματος “ΑλλάΖω Σελίδα.. από τη βιβλιοθήκη ↔ στο σπίτι”! Παραμένουμε στο σπίτι, #παραμένουμεασφαλείς και διευρύνουμε την θεματολογία μας!

Μετά από τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζήσαμε και συνεχίζουμε εν μέρει να βιώνουμε, είναι μια ευκαιρία να αναρωτηθούμε, να αναζητήσουμε, να διερευνήσουμε, να ενημερωθούμε, να προβληματιστούμε και να Αλλάξουμε Σελίδα σε θέματα όπως η φτώχεια, η πείνα, η υγεία, η εκπαίδευση, η ισότητα, η ενέργεια, η ανάπτυξη, το κλίμα, η ειρήνη, η δικαιοσύνη και το “έκτακτο” θέμα του κορωνοϊού.  

Για τον μήνα Μάιο, η ΕΒΕ προτείνει στις βιβλιοθήκες μέλη του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών (ΔΕΒ) ένα εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης κάθε εβδομάδα, με επίκεντρο πάντα το βιβλίο, οι οδηγίες του οποίου θα προωθούνται στους χρήστες – μέλη των βιβλιοθηκών του ΔΕΒ σε ολόκληρη τη χώρα. Η αμφίδρομη σχέση βιβλιοθήκης – σπιτιού και η συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων της βιβλιοθήκης και των μελών της ακολουθούν νέες διαδρομές στη ψηφιακή εποχή, εξελίσσονται και δυναμώνουν.

ΑλλάΖΩ Σελίδα για μένα, για σένα, για τον κόσμο, για τον πλανήτη, για όλους μας!

Παραμένουμε στο σπίτι, διαβάζουμε στο σπίτι, μαθαίνουμε από το σπίτι!

Πληροφορίες: https://network.nlg.gr/

network@nlg.gr

Hashtags: #ηβιβλιοθήκησπίτιμας

                    #NLGgoals

                    #forEBEr

                 #17SDGs

scroll to top